Reactie plaatsen

Reacties

Valentine Roelandt
een jaar geleden

Wij hadden een fijn verblijf in dit appartement! Goede ligging en vlotte communicatie met de eigenaars! Wie weet, tot nog eens!

Massoz
een jaar geleden

Nous venons de passer une super semaine de vacances..
L appartement est très bien situé surtout si on a des enfants avec de petits vélos... ils ont toute la place Léopold pour s amuser ...
Je regrette déjà le grand lit confortable !
A une prochaine...
Encore merci :)

Nora Van Opstal
2 jaar geleden

Nora en Kris
het wordt dit jaar al uit onze vierde keer in dit leuke appartement. Het is intussen onze 'thuis' aan zee geworden. Het appartementje zelf heeft alles wat nodig is en de ligging is werkelijk top: 24/7 zeezicht, aan het rustige einde van de dijk en toch dicht bij het centrum. Prima ook wat vervoer betreft: een ruime garage en de kusttram dichtbij.
We kijken er al naar uit!

Blokken Greta
2 jaar geleden

Een mooi en gezellig appartement met een prachtig zicht op de zee. Alles was zeer proper en alles was aanwezig.
Een garage erbij was zeker een pluspunt, daar het overal betalend parkeren is.
Wij hebben een fijn weekend achter de rug, alleen was te snel voorbij.
Wij komen zeker nog eens logeren bij jullie.
Het zijn super vriendelijke mensen.
Tot de volgende keer!!
Groetjes
Greta

De Bollekes
3 jaar geleden

Wat een heerlijk zicht op zee vanuit het appartement, en fijn alles vlakbij. We hadden veel activiteiten te doen, en konden eigenlijk te weinig genieten van het appartement zelf, maar komen graag eens terug. Fijn te weten dat er eigenlijk alles is. Ook erg vriendelijk contact vooraf. Bedankt en tot ziens!

Balduyck Eline
3 jaar geleden

Een aangenaam ruim appartementje met een uitstekende ligging, vlak voor het strand/sportstrand, nabij speelomgeving voor de kids en dichtbij tramhalte. Alles wat je nodig hebt. En zalig om s avonds in de zeteltjes te kunnen genieten van de zonsondergang.
Onderhandeling loopt vlot en vriendelijk.
Kortom aangenaam verblijf, perfect met 2 kleine kids.

Dominique Maeckelberghe
3 jaar geleden

Een weekje is zo voorbij en veel te kort in dit appartement. Alles net en rein, prachtig zeezicht en een super goede dienstverlening en vriendelijkheid van de eigenaars. Wij komen zeker terug!
Dominique&Linda

Elke en kids
3 jaar geleden

Alweer een fijne verblijf gehad in De Panne. Het appartement heeft alle troeven, prima uitgerust, voorzien van alle comfort. Ook niks dan lof voor de eigenaars. Ze zijn uiterst gastvrij, correct en beschikbaar bij vragen.
Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf aan de Belgische kust.
De kinderen zijn verzot op de activiteiten en de monitoren van het sportstrand recht tegenover het appartement. De vakantie vliegt zo voorbij..
Tot volgend jaar 😉

Wouter
3 jaar geleden

We hebben enorm genoten van ons verlengd weekendje weg in dit eenvoudig leuk zee-appartementje! Op voorhand heel vlotte en vriendelijke communicaties, super fantastische ligging, en ons kindjes in de wolken met het uitzicht op de zee en het vele speelgoed in de kasten. Binnenin ook geen enkele hinder van lawaai buiten (ideaal voor slechtere slapers ;-)). Wij vermoeden dat de eigenaars dit appartementje met hart en ziel verhuren, ze krijgen een pluim van ons!

Christophe Peeters
3 jaar geleden

Alles,maar dan ook echt alles. Superligging , vriendelijke eigenaars , ruim,proper en nog veel meer.